Proizvodnja

Sve što vam je potrebno osmislio je naša kreativni tim

PROIZVODNJA

MASLAČAK u proizvodnji koristi najsavremeniju tehnologiju koju koriste i svetski poznate produkcijske i filmske kompanije. Poznati smo po tome da pravimo veoma lagane, izdržljive i udobne maskote od najkvalitetnijih materijala. Naša proizvodnja je vezana za najinovativnije tehnike i opremu kao sto je CNC mašina, pneumatske prese, reaktor, ali i nezaobilazne šivace masine.

Sve počinje od ideje na kojoj zajedno radimo sa našim klijentima. Javite nam šta želite i koji cilj treba da postignete. Spremni smo da Vam ponudimo idejna rešenja, da otvoreno razgovaramo o svim opcijama. Kada donesete odluku kako ce vaša maskota izgledati, prenećemo dizajn na 3-digitalnu platformu. Tako ćete imati priliku da sa svih strana vidite svoju maskotu. I sve se može doterati, popraviti po vašoj želji i potrebnim proporacijama pre proizvodnje.

Sa našim klijentima saradjujemo veoma blisko tokom dizajniranja, ali i tokom proizvodnje. Nasi klijent upoznati su sa svim detaljima i znaju da nema iznenadjenja u poslednjem minutu. Od dana kada dobijemo odobrenje do isporuke maskote potrebno nam je 15 dana. I naši klijenti znaju da ce im biti isporucena maskota bas onako kakvu su želel. Da će im stici na vreme i u vrecama od nepromočivih materijala.

MASKOTE

ZAŠTO MASKOTA?
Nekoliko analiza svetskih istrazivackih kuca pokazalo je da su maskote i kostimi medju najboljim marektinskim alatima, koje mnogo duze ostaju na umu potrosaca. Njihove studije su, takodje, potvrdile, da maskirani likovi toliko privlace paznju da je porast prodaje iznenadila i najskepticnije celnike korporacija.

SCENOGRAFIJA

MAGIJA SCENOGRAFIJE
MASLAČAK zna tajnu stvaranja scenografije koje su moćne filmske i produkcijske kompanije dugo i ljubomono čuvale. Kod scenografskih elemenata granica nema, baš kao ni u mašti, a čuda su moguća. Zajedno možemo da gradimo gradove, da pravimo dzinove, da stvaramo magiju, sve što naš klijent želi.

BREND UNIFORME

MODA BREND UNIFORME
Brenidrane uniforme imaju cilj da budu sve ono što vaš brend predstavlja. Logo vaše kompanije, specijalni dizajn, lik ili kombinacija boja čine vašu kompaniju prepoznatljivom. Garderoba zaposlenih je jedan vid brendiranja firme, a uniforma sa prepoznatljivim bojama i dizajnom jača vaš brend kod vaših poslovnih partnera.

Referenc lista

Text

Pozovite nas da razgovaramo

The form above requires Elementor Pro. You can, of course, use any other free contact form plugins like Contact form 7 or WPForms.

  • +44 12345 6789
  • webber@cssigniter.com
  • St Johns Wood, London, NW7 9AG

Prijavite se na newsletter

[mc4wp_form id="1646"]