b2

MASKOTE

ZAŠTO MASKOTA
Nekoliko analiza svetskih istrazivackih kuca pokazalo je da su maskote i kostimi medju najboljim marektinskim alatima, koje mnogo duze ostaju na umu potrosaca.

Njihove studije su, takodje, potvrdile, da maskirani likovi toliko privlace paznju da je porast prodaje iznenadila i najskepticnije celnike korporacija. Susret, osmeh i fotografisanje sa maskotom imaju dugotrajni utisak na potrosaca i nesumnjivo stvarju posebnu vezu izmedju kupca i vase kompanije. Nijedna reklama nije bliza potrosacu od maskote sa kojom mozete razgovorati, sa kojom mozete i da se smejete, a jedina reklama koju mozete i da zagrlite.

MASLAČAK pravi izdržljive, ali lagane i udobne maskote od najkvalitetnijih materijala. Kosistimo najsavremenija tehnoloska resenja u produkciji, a sve počinje od vase želje i cilja koji želite da postignete.

Kada osmislimo kako ce vasa maskota izgledati kako bi ona na najbolji mgući način predstavljala vašu kompaniju, prenosimo to na 3-d digitalnu platformu. Tu će maskota biti klijentu dostupna u trodimenzionalnoj formi gde se mogu uneti sve promene. Kada dogovorimo svaki detalj, kreće proizvodnja na najsavremenijoj CNC masini. A da vaša maskota izgleda baš kako ste želeli i kako smo se dogovorili pobrinuće se naše vredne i iskusne krojačice. Čitav proces traje 15 dana, a maskotu isporučujemo u vrećama od nepromočivog materijala.

Referenc lista

Text

Pozovite nas da razgovaramo

The form above requires Elementor Pro. You can, of course, use any other free contact form plugins like Contact form 7 or WPForms.

Prijavite se na newsletter

[mc4wp_form id="1646"]